Tisdag 14 februari 2017

God morgon och glad alla hjärtansdag!

Tisdag idag ja, jag har ganska nyligen vaknat och ska snart kliva upp ur sängen. Ledig dag idag, så ska bara ta det lugnt tänkte jag, först nu ska jag ringa ett samtal klockan åtta, sen ska jag ta och åka upp till hästarna en sväng. Så ska jag ut och gå med Linda i det fina vädret. Det kommer bli så mysigt. Jag funderar på att jag ska överraska sambon med något när han kommer hem sen också, får se hur bra jag lyckas och om jag kommer på något. 

Nej nu ska jag nog ta och kliva upp, eller om jag ska vänta tills dess att jag har ringt mitt telefonsamtal.

Ha en riktigt fin dag nu!

2017-02-14 07:57 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Tisdag 14 februari 2017”

  Hoppas du kom på något att överraska med 🙂

  ExklusivaMoi skriver:

  Egna praliner är fasiken super trevligt… så kul att göra också =D… hummm det skall jag fundera på inför nästa års valentindag!!

  Johan skriver:

  Åh vad skönt med en helt ledig dag! Det finns inte mycket som slår det ibland 🙂

  SV: Det är en prioriteringsfråga skulle jag säga, men jag älskar att läsa, särskilt när man hittar riktiga guldkorn sådär, böcker som man bra försvinner in i, målar upp en handling inne i huvudet och verkligen ser allt framför sig 🙂

  Haha ja, den kan ju ha dykt upp i typ Discover weekly-listan eller något 😛

  Åh, det lät ju väldigt gott!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser