Tisdag 12 oktober 2010

God morgon!

Jag vill börja inlägget med.

GRATTIS ÄLSKLINGEN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!

Idag fyller min underbara sambo år och det enda jag kan göra är att säga grattis till han. Jag kan inte ens ge han en kram eftersom han inte är hemma. Men jag ska allt krama han som bara den på fredag när han kommer hem.

Idag är det bara 38 dagar kvar till vi åker till USA dessutom. Längtar!

Jo min dag då. Hmm…. Min dag igår var inte så olik mina andra dagar. Bara en aning. Jag jobbade ju inte som jag brukar. Jag slutade redan vid klockan 16:30 🙂 Det var skönt att åka därifrån när solen fortfarande sken på himlen. Me like! Så jag åkte hem till hålan och hämtade min lilla syster sen bar det av emot storstan och sjukhuset.
Vi kom fram dit runt 18 tiden eftersom det var en massa söndagskörare ute. (Sådana som kör långsamt) Men vi hann ju dit i alla fall. Vi gick rätt upp till våning fyra öron- näsa- halsavdelningen. Där fick vi vänta en liten stund. Tur att jag har med mig lilla syster på en sådan grej eftersom jag är så fruktansvärt rädd för sjukhus. När vi hade väntat en liten stund så fick jag komma in i operations rummet. Spännande. Där säger läkaren till mig:

Läkaren: Jag har med mig en kollega från Visby, om det går bra?

Jag: Ja, jag har med mig min lilla syster, och det går bra!

Tack syster för att du följde med. 🙂 Igen!

Det gick ganska fort där inne. Hon hade skört upp mig och sytt ihop mig igen på 5 minuter tror jag. Det kändes dessutom som om jag hade lika stort öra som bigfoot har fötter. Hon bedövade hela örsnibben för mig. 🙂 Men i alla fall. När vi var klara där så begav vi oss emot maten. 🙂 Det blev MAX med SUBWAY som efterrätt. 🙂 Men det orkade vi inte äta upp. Det var roligt i alla fall. Vi var hemma redan vid nio och då gick jag upp till mamma en sväng. Sen hem och i säng. Fy fan jag var trött igår alltså.

Men idag känner jag mig pigg och fräch. Lite ont bakom örat har jag. Men det får jag leva med. Dom skulle i alla fall skicka grejen som dom skar ut på analys för att se vad det var. 🙂 Coolt. Det var något äckligt men det var fränt att se i alla fall.

Nej klockan börjar bli mycket och jag måste göra mig i ordning för att åka till jobbet. Jag hinner tyvärr inte ladda upp några nya bilder innan jag åker och jobbar så idag får ni vara glad med texterna som jag skriver. Men det kan tänkas att jag kanske kommer på något roligt som jag kan skriva om. Vi får se.

Idag jobbar jag i alla fall hela dagen med Veronica på Zeno-Watch Basel. 🙂 Jippi!!!!! Får se om min varu kille kommer och plockar ner mina skylfönster väggar idag då. Eller om han kommer i morgon.

Ha nu en bra dag så uppdaterar jag senare.

GRATTIS IGEN ÄLSKLINGEN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

2010-10-12 08:23 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser