Tisdag 12 april 2011

God middag!

Hur har eran dag börjat?

Min började med att jag skulle träffa jobb coachen. Fick en ny idag så var tvungen att träffa han så att jag fick lära känna han med. Det var väl det enda. Sen så följde jag Emelie hem och sen gick jag hem själv. Sen dess har jag suttit här hemma och spelat spel på internet för att ha något att göra.

Jag har dessutom ätit lunch. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Har ingen som helst lust att gå ut genom dörren och bar frysa så jag stannar kvar inne. Är lite sugen på att gå till gymmet. Men jag vet inte om jag kan göra det eftersom jag inte har något gymkort och sen så har jag inte någon kompis där heller som kan släppa in mig. Annars hade jag ju kunnat gymma lite.

Har lust att göra något kroppsligt så att jag får slita lite. Men jag kan verkligen inte komma på något som jag kan göra. Det regnar ju ute. Men jag får försöka komma på något senare.

Nej nu ska jag sluta babbla. Ska kolla andra bloggar så skriver jag mer senare. 🙂

2011-04-12 12:18 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser