Tisdag 10 januari 2012

God morgon!

Idag är det som vanligt jobb som gäller. 🙂 Det är kul att jobba, jag är nog den enda som kan säga det vissa dagar, jag älskar verkligen att jobba. Det är hemskt att sitta hemma på soffan och inte göra något. Jag fixar det inte, så därför är jag nu super glad som har ett jobb, äntligen. Efter ett helt år som arbetslös. Två resor till USA har jag hunnit med att göra under min arbetslöshet. Men nu är det jobb, jobb och åter jobb som gäller. Ska jobba in så mycket pengar så jag inte behöver ta av sparpengarna när vi åker till USA i höst. 🙂

Jag har ätit frukost nu och ska snart ta och dra på mig mina ytterkläder. Det är dags att åka ju. 🙂

Men jag får inte ha min bil idag. 🙁 Det var meningen att jag skulle köra hela veckan, men så blev det inte eftersom min bil slutade ladda så jag får helt enkelt åka med dom två som åkte med mig igår. 🙂 Bilen är ju hos doktor Anton, så hoppas verkligen att han får bytt generatorn, han sa att det var felet. 🙁 Inte billigt!

Jag vill dessutom köpa en ny mobil eftersom jag just nu har börjat hata min HTC! Det är sjukt knepig alltså.

Nej nu får jag nog ta och sluta babbla. 🙂

Har gjort i ordning tre inlägg som kommer upp under dagen. 🙂 Sen uppdaterar jag när jag har kommit hem igen!

Ha nu en super bra dag så hörs vi senare. 🙂

bild

2012-01-10 05:54 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Tisdag 10 januari 2012”

  CHIRRE skriver:

  det där såg riktigt gott ut!!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser