Tillbaka till vardagen

God morgon!

Nu har jag återgått till att jobba igen, semestern är slut. Jag har redan avverkat 2 av 5 dagar, ikväll har jag gjort 3. Trots att jag precis har haft semester så ser jag verkligen fram emot helgen. Jag ska se på finalen i Speedway GP på lördag, och på söndag flyttar vi hem hästarna. Så då blir det mys varje dag sen. 🙂

Jag ska även försöka få till lite annat, men det tar jag som det kommer. Idag är det i alla fall jobb till klockan 19, men innan det ska vi köpa foder och förbereda lite inför helgen. 🙂 Ni får ha en bra dag så återkommer jag inom kort.

2018-10-03 07:27 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Tillbaka till vardagen”

  Linda skriver:

  skönt att komma in i gamla rutiner men visst vill man gärna ha lite ledigt även trots att man precis haft semester 😀

  ExklusivaMoi skriver:

  Oj nu var det ett tag sen här men jag har varit frånvaros i en längre tid fr. bloggandet =)… min utbildning och IRL är de som jag invertera min tid på! Vad mysigt ni verka ha btw. härligt att det finns plats vid bordet, viktigt ju. Ha en fin höst och TREVLIG HELG nu<3

  Sarah skriver:

  Speedway är kul att titta på 🙂

  Sv: Du måste ju kolla på Bonde söker fru och berätta vad du tycker om mig som deltagare där 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser