Sova sova säng säng säng!

Detta är nog det enda jag ska göra när jag slutar idag. 
Om jag inte ska gå till grannen och titta på en del av Sherlock då. 
Det får vi se sen när jag har slutat. 
Slutar inte förrän om en timme!

Som sagt, jag får se hur det blir.
Var så otroligt trött i morse så jag behöver nog sova lite, ska ju trots allt på gymmet i morgon!

Nej men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon!

Inka

2014-09-24 18:00 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Sova sova säng säng säng!”

  fashion skriver:

  Fin bild! 😀

  ExklusivaMoi skriver:

  Visst är Inka en “irish soft coated wheaten terrier”??? Jag tog hand om en tik som var english soft coated wheaten terrier men det var ju inte så mycket stor skillnad utom att denna jag tog hand om var myyycket ljusare i pälsen, mer cream och ej något rött inslag, och var inte så krulligt/vågigt =)… Pälsen påminde mycket om goldens struktur också!

  Om jag är helt ute och cyklar så vill jag vara så nyfiken och veta vad det är för ras ^^… jag är en schnauzerägare och är 120% (minst) hundmänniska och haft en hel del brukshundar i min vardag så hundar är något som min själ och hjärta har ett stort rum för <33

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser