Söndag 25 september 2016

God morgon!

Så var det sista dagen den här veckan. I morgon är det tillbaka till jobbet, men nu ska jag koncentrera mig på dagen idag. Det är söndag, jag sitter i soffan och fixar med inresetillstånd för USA resa i oktober och väntar på att sambon ska vakna. Jag har även startat en tvättmaskin och ska alldeles snart ta och hänga upp den och sedan starta en till. Man hinner med mycket när man lägger sig i tid och sedan vaknar i tid. Hade behövt på ICA, men jag känner mig så jävla lat så ni förstår inte. Alltså VERKLIGEN behövt på ICA.

Jag ska ta och sätta mig och börja kolla på hyrbilar så att det är redo när den sista kommer hit och vi ska boka hyrbilen.

Hyrbilen Hyrbil Jeep, hyrbilen

Eftersom att jag har varit så dålig på att blogga så tänkte jag att jag delar med mig av lite soluppgångsbilder som jag tog för drygt en vecka sedan, eller är det snart två veckor tro?

soluppgång soluppgång soluppgång soluppgång soluppgång

Jag hoppas att ni får en alldeles underbar söndag och att jag kanske kan lyckas ta fler bilder som jag kan lägga upp! 🙂 

2016-09-25 08:59 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Söndag 25 september 2016”

  Days By Johanna skriver:

  Härligt med en usa resa1 på gång!

  Vackra solbilder du bjuder på

  Johan skriver:

  Visst hinner man med mycket när man går upp tidigt? Jag vaknade 05:30 idag, 04:20 igår och 05:30 i måndags, så visst har jag hunnit med en hel del. Tvättat, städat, vikt tvätt, lagat mat, tränat, skrivit och skickat in en uppgift till skolan, varit hos mormor en sväng, slagit sönder en pajform och plockat porslin från halva lägenheten, betalat räkningar och lite så, så igår unnade jag mig en ledig dag 🙂

  SV: Haha tack!
  Det var en lyckad helg får jag säga och engelsmännen fick verkligen kämpa för att knäcka oss, så jag tror nog att de var nöjda med helgen de med 🙂

  Hoppas att du får en fin dag!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser