Söndag 25 december 2011 (Juldagen)

God morgon!

Jag hoppas verkligen att ni hade en alldeles underbar jul. 🙂 Att ni åt mycket god mat och tog hand om era nära och kära. 🙂
Jag hade i alla fall en jätte trevlig jul, med god mat och fina julklappar och jag ska inte klaga på sällskapet. 🙂

Jag tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder till er i det här inlägget, så jag sitter och väntar på att Picnik ska bli färdigt så att jag kan fixa bilderna. 🙂 Efter detta inlägg är klart ska jag nog ta och försöka fixa lite frukost och plocka i ordning i köket, samt starta en maskin med tvätt. Blev ganska mycket tvätt när älsklingen kom hem på fredag natt till lördag.

Jag skulle även ha tagit kort på min super fina julklänning som jag hade hela dagen igår, men det kom jag på nu att jag aldrig gjorde. 😳  Får försöka ta och ta kort på den någon annan gång då. Super fin var den i alla fall. Fast strumpbyxorna skulle jag kunnat skippa faktiskt. Obekväma som bara f*n.

Vi har ju ingen julgran här hemma så jag gjorde det mysigt på ett annat sätt. 🙂 Här kommer bilderna på det, snart dags att börja städa undan julen med. 😀

bild

bild

bild

bild

bild bild

bild

2011-12-25 10:59 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Söndag 25 december 2011 (Juldagen)”

  Sara skriver:

  Mysiga bilder 🙂

  My Vestlund skriver:

  GOOOOD JUUL! <3

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser