Söndag 21 februari 2016

God morgon!

Jag har precis kommit upp ur sängen och ska alldeles snart ta på mig jackan och gå en promenad. Hade egentligen tänkt mig en tur på gymmet nu på morgonen, men det blev inte så. Somnade inte förrän runt halv två i natt så när klockan ringde så var jag väldigt trött. Så det får bli en kortare promenad nu istället. 

Hade dessutom föredragit att vara ledig idag och passat på att packa och greja här hemma så att det inte är riktigt så mycket att göra på måndag och onsdag, men jag ska jobba. Börjar inte förrän tre så behöver inte åka hemifrån förrän klockan två. Ska i alla fall ta med min nyckeln till förrådet så att det bara är att gå den vägen när jag kommer hem igen. Resväskorna står ju där så kan vara bra att ta upp dom och börja lägga ner grejer. Så får jag även ta och fixa med frukost och middag innan jag åker och jobbar så att det bara är och värma upp det när jag kommer hem igen. Slutar kvart över sju så är väl hemma runt kvart i åtta. Så börjar jag jobba klockan sex i morgon bitti så lika bra att försöka sova. Kanske ska rida i morgon också, får se om det blir något.

Nej nu får jag ta och sätta lite fart så att jag inte blir för sen till promenaden!

Vårpromenad Inka

2016-02-21 09:41 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Söndag 21 februari 2016”

  Jessy skriver:

  Skönt med promenader med 😀

  Days by Johanna skriver:

  Skönt med ett kort pass! 🙂

  Tack är super nöjd med håret

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser