Söndag 20 mars 2016

God morgon!

Så lyckades jag somna till slut efter att ha tagit en sömntablett. När larmet på telefonen ringde för en och en halv timme sedan så ville jag verkligen inte vakna, men jag måste försöka ställa rätt dygnet så att jag tar mig upp tidigt i morgon. Så nu sitter jag här i sängen och lyssnar på när sambon andas. Det är så avslappnande så det känns som att jag ska somna om. Funderar på om jag ska gå en promenad eller bara vänta med det till på tisdag och chocka kroppen då istället. 

Började faktiskt fundera på att köpa proteinpulver under semestern. Göra smoothies med naturell yoghurt, proteinpulver och färsk frukt, det kändes så nyttigt när jag funderade på det. Så ska nog ta och kolla på det idag faktiskt. Åka lite tidigare till jobbet och besöka en annan butik innan jag börjar jobba. Så ska jag även gå tillbaka till att inte äta sötsaker. NU ska jag komma in i träning och mat igen!

jag

2016-03-20 09:00 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Söndag 20 mars 2016”

  Tuva skriver:

  heja heja!! 🙂

  Cajsa skriver:

  Det kommer det. 🙂 Det är troligen att jag har problem med sköldsköten då man kan bli väldigt deprimerad och inte orka göra något när man får det och eftersom att jag redan har problem med depression och ångest så blir det så mycket värre för mig om det börjar krångla än för en som annars mår bra. Får veta på måndag vad mina provsvaret säger.

  Cajsa skriver:

  Ja men det kommer det ju att göra. Får i sådana fall medicinering för det och sedan kommer allt bli bra med tiden. 🙂

  Linda skriver:

  Skönt att du somnat till Slut. Tråkigt att du var tvungen att ta sömntablett.

  Josefine skriver:

  Låter som en god frulle!

  ExklusivaMoi skriver:

  Har så svårt med det där kosttillskott och piller å pulver som många kör med när de tränar =S… kör alltid den naturliga vägen! Jag har tränat på högnivå i många år och har funkat utmärkt *S*Kan man bara näringsläran och kosten så skall det inte behövas hålla på med sånt där…
  Ha en TREVLIG VECKA iaf, kramen damen =)

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser