Söndag 20 augusti 2017

God förmiddag!

Just nu ligger jag faktiskt bara på soffan, jag ska alldeles snart ta och åka med sambon upp till min syster, sen blir det hem och fortsätta vila på soffan. Är en aning sliten idag efter en vecka med mycket som har hänt.

Jag jobbade heldag på måndagen, på tisdagen jobbade jag till fyra och var hemma vid halv sex, sen ut i skogen och plockade lite kantareller. På onsdagen var det samma visa, jag var hemma runt halv fem dock och bakade med en kompis. På torsdagen var jag ledig, men pysslade med allt som man inte hinner med när man jobbar. Tvättade och dolade. På fredagen så jobbade jag till fyra, sen plockade jag svamp med Linda igen. Igår var jag hemma från jobbet vid halv fyra och då fixade jag lite hemma, sen så hade jag sambon och Linda myskväll med kräftor, räkor och lite tilltugg till en skräckis. Så idag är jag sliten!

Jag ska ta mig lite tid idag och lägga upp lite inlägg så att det inte gapar så tomt hela tiden.

Det här är Alan, vi mötte honom innan vi skulle börja plocka svamp i torsdags. Så nu har vi sagt ifrån att han inte får skjutas på älgjakten, så hoppas att dom lyssnade på det. Han är otroligt söt alltså. 🙂

2017-08-20 11:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser