Söndag 19 juni 2011

Seriöst?
Nu har mer än hälften av juni redan passerat förbi. Mindre än två veckor kvar av denna första sommar månaden. Typiskt vad tiden går fort alltså. Jag hade för övrigt en liten paus igår eftersom jag försökte lära mig om guld och diamanter. 🙂 Det var faktiskt kul men jag har fått ett problem. Jag vet inte hur jag ska formulera mig på papperet. Jag vet hur jag kan beskriva det muntligt men inte hur jag ska skriva det på papper. Typiskt! Annars är jag faktiskt rätt nöjd med mig själv. Jag klarade Säker i Butik. Så jag har papper på det, nu ska bara chefen skriva på så att det blir rätt.
Jag är skit nöjd med mig själv. Nu kan jag sådant. Nej men i alla fall. Det är kul att lära sig något nytt ibland med. 🙂

Idag ska jag åka till Töcksfors och jobba, men idag ska jag vara på Route 69.  Hm, det är en vecka sen jag var där sist nu. Så det var väl dags. Jag tycker bara att det är kul att få jobba lite så att jag får inte lite pengar. 🙂 Ska sätta mig med papperen och kolla på det i morgon eller något i den stilen.

Ikväll när jag kommer hem så har älsklingen åkt för att jobba. Jag vill inte att han ska göra det. Jag vill att han ska stanna hemma. Det kommer han att göra nästa söndag för då är det midsommar ju. Sen ska han ha semester i tre veckor efter det. 🙂 Jag älskar när han ska vara hemma.

Själv har jag faktiskt aldrig haft semester. Jag har bara varit ledig flera dagar i streck. Så det är ju som det är. Men jag hoppas ju att min älskling ska få en fin semester. Det bästa med det nya jobbet är att jag inte kommer att jobba hela dagarna. Jag kommer att vara hemma med älsklingen rätt mycket faktiskt. 🙂 Så det gillar jag rätt mycket. 🙂 Jag kommer mest att jobba 5 timmars dagar, så jag har ju mer än halva dagen hemma.

Jag kommer allt att hinna kramas med han så mycket som jag vill på tre veckor. 🙂 Dessutom fyller ju jag snart år. Det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar i morgon. Jag undrar vad jag ska önska mig. Kan faktiskt inte komma på något bara så där.

Jag kommer nog kanske på något.
Nej nu ska jag ta och göra mig klar för jobbet. Mini-pc:n får ju följa med idag. Men nu ska jag först ta och hälla upp rätt mängd med protein pulver så att jag klarar mig hela dagen. Har inte haft ork att laga någon mat så då tar man med protein pulver. Tappar allt socker sug när jag har druckit det faktiskt och jag blir inte heller hungrig mellan varven.

Ni får ha en fin dag vettja så ska jag försöka överleva med min förkylning som har hållit i sig i flera dagar nu!

Snart är det midsommar!

(Ni får ursäkta att jag inte har lagt upp några kamera bilder idag, men jag orkar inte hämta den)
Alla bilder är lånade från google.

2011-06-19 08:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser