Söndag 17 april 2011

Helloj!

Ja nu har hela dagen försvunnit idag med. Jag vet inte, dagarna går så fruktansvärt fort alltså. Nu är det ju snart påsk. Under påsken blir det väl en tur till Motala, men jag har ingen aning om vad vi ska göra. Vi ska på Hub Caps har jag hört. Men mer än så vet jag faktiskt inte vad det blir.

Jag vet att i morgon då ska jag ta cykeln och rulla till gymmet. Man måste ju träna lite ibland med. Så det får bli vid tio tiden i morgon. Sen får det bli att böra påsk städa tror jag så att jag får det gjort med. Kanske påsk pynta lite. Men i morgon blir det bara köket. Sen så får jag fortsätta till nästa rum efter det. Jag tar alltså ett rum åt gången. På onsdag blir det sovrummet.

bild

Sängen börjar allt bli mer och mer lockande måste jag säga så det får nog bli en snabb dusch och sen så får det bli sängen för att sova. Jag ska ju orka gå till gymmet i morgon med. 🙂

Men ni får ha en trevlig kväll så ska jag försöka komma ihåg att ta med mig kameran till gymmet i morgon så kan ni få se lite bilder. 🙂

2011-04-17 21:37 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser