Söndag 15 oktober 2017

God morgon!

Jag är vaken och ska snart bege mig till stallet för att fixa med hästarna. Jag tycker det är mysigt att vara där själv på morgonen, man kan ta det lugnt och bara mysa, sen älskar jag naturligtvis när jag har sällskap av Linda också. 🙂

När jag kommer hem igen så blir det att kolla på dom två sista perioderna av matchen mellan Pittsburgh Penguins – Florida Panters. Jag såg en period i natt, men sen gick jag och la mig. Jag tänkte även att jag skulle ta och göra inlägg från när vi var i London. Plus att jag såg igår att jag inte var i närheten av färdig med inläggen från USA i mars. Så tänkte att jag skulle ta och försöka ta tag i det också. 🙂

Jag tog även bilder på min och sambons trerätters  middag från igår, så det kommer ni få se, men inte riktigt än. Ha nu en riktigt fin dag så återkommer jag med mer inlägg senare.

Kan ni med hjälp av bilden lista ut vad jag gjorde för efterrätt? Den/Dom som gissar rätt blir länkad i nästa inlägg. 🙂

2017-10-15 07:26 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser