Söndag 15 augusti 2010

God morgon!!!!!

Idag ska jag åka upp och göra sista dagen i grannkommunen sen så är jag klar med det, vet inte om jag kommer tacka ja till att jobba där fler gånger. Det är ganska jobbigt att köra den sträckan så det får nog räcka nu. Jag håller mig till min egen kommun så länge jag kan. Måste jag däremot någon gång söka jobb på en annan kommun så får jag väl nästan flytta. Inte för att jag är sugen på det men finns det inte några jobb här så finns det inte så mycket mer man kan göra faktiskt.

Jag har sluttit och lekt lite på facebook och glömde helt bort tiden så jag måste alldeles strax göra mig klar för att åka till jobbet. Inget jag ser fram emot med tanke på att jag ska göra beställning i en butik som jag inte ens vet vart hälften av grejerna står någon stans. Men det ska nog gå bra. Jag får leta igenom varenda liten vrå för att hitta allt bara. Men det löser sig.

Duschen ropar på mig så att jag måste nog ta och träffa den nu så att jag hinner klart innan jag ska åka till the grannkommun. 🙂 Men jag ska försöka hinna med att göra ett eller två tidsinställda inlägg så att jag har något att komma med under dagen. Ni får ha en bra dag och jag hoppas att ni får fint väder. 🙂

2010-08-15 07:47 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Söndag 15 augusti 2010”

  Adam skriver:

  okej då förstår jag :P. Hur mycket betalar du per måndag då ? xD

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser