Söndag 11 december 2011

God morgon!

Idag är det tredje advent då. 🙂 Tänk vad tiden går fort och klar med julklapparna är jag inte heller, jag måste nog ta tag i det snart så att jag inte missar någon. 🙂 Bra bra!

Jag ska ta och fixa frukost och ska pröva att steka ägg på ett nytt sätt, såg det på en blogg igår tror jag. 🙂
Kommer dock inte ihåg vilken sida det var. Men det löser sig nog i alla fall.

När jag kom upp nu på morgonen så sken månen så fint så jag kunde inte låta bli att ta kort på den. 🙂
Har inte lagt in bilderna i datorn än men det kommer senare. 😉
Ni kan ju inte få allt på en gång heller.

Nej nu ska jag gå till spisen och steka ägg. Ha en fin morgon så skriver jag mer lite senare, ska mysa med min sambo med, han åker ju och jobbar senare idag. 🙁

2011-12-11 09:18 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Söndag 11 december 2011”

  CHIRRE skriver:

  tiden går helt sjukt fort!!

  lovisa skriver:

  sv: det gjorde det inte men man får försöka tänka positivt. mysigt med tredje advent:)

  MADDES skriver:

  Lät som en fin morgon. Hoppas dagen blir lika bra!

  kajsa skriver:

  Snart så är det julafton!
  Inte långt kvar 😉

  Sara skriver:

  Åh jag hade lätt åkt till London i mellandagarna, det ser alltid så mysigt ut där över julen 🙂 Och dit kan man ju åka jättebilligt med Ryanair och billiga hotell i London finns ju på hotels.com och Expedia 🙂

  Kan berätta ur egen erfarenhet gällande mat och träning och hoppas på att det hjälper dig lite 🙂 Varning för lång text 😉

  När det gäller mat så har jag en matvåg där jag är noga med att väga min mat innan jag äter. Detta för att ögat lurar oss så mycket till att ta mer än vad vi behöver och att det är lättare att inte överstrida det dagliga kaloribehovet. Dock ska man inte överanvända vågen då man måste leva ett normalt liv utan att bli alltför “besatt” av mat. Jag äter runt 1300 kcal/dag men kan ibland gå upp mot 1800 om jag har tränat superhårt och även gå lite lägre om jag bara sitter still hela dagen. Det där kan du enkelt räkna ut på nån sida (googla) 🙂

  Jag brukar börja dagen med 1dl fiberhavregrynsgröt, 100g Lättkesella och ungefär ½dl osockrade, frysta blåbär. Brukar även variera det med 2dl Yoghurt och ca50g müsli.

  Till lunch och middag brukar jag köra på typ 350 kcal bestående av 150-200g protein (kyckling, kokt torsk, kassler), broccoli, morötter, vitkål, sallad, gurka, tomat och andra grönsaker. Kolla efter frysta wokmixer, väldigt goda och enkla att tillaga. För att det inte ska bli så torrt brukar jag blanda lite minikesella eller lätt creme fraice med currykrydda, supermumsigt!
  Ibland på träningsdagar kan jag unna mig pasta men då ser jag till att det bara är EN portion och inte att man fyller hela tallriken som man brukat göra. Nåt vidare bra recept är jag dålig på att ge utan om jag äter “vanlig” mat så ser jag till att äta mindre kolhydrater och att jag inte äter mer än vad jag behöver. Tro mig, du går ner i vikt ändå 🙂

  Till mellamål och kvällsmål är jag så tråkig att jag äter nån frukt, gör gurk- och morotsstavar med nån dipp, gör en äggviteomelett (funkar till frukost också..) eller att jag blandar 1 dl lättkesella med 1tsk linfrön och ½dl blåbär (SUPERGOTT om du lägger det i frysen i 30-40 min innan du äter den). Jag brukar även dela upp lite äpplen, strö på kanel, sedan lägga in i micron och servera med lite lättkesella (gud så mkt kesella jag äter märker jag.. hahah.. men det är gott som fanken!)

  Damn vad långt detta blir, sry! HAHA

  Gällande träning så har du ju en grym bas, promenader och jogging. De båda håller konditionen och fettförbränningen igång och det behövs ju för att få bort fettet. Om du känner att det inte ger något så försök att öka tempot och utmana dig uppför nån backe eller försök slå din tid/ta en längre sträcka.
  För att få lite styrka, vilket behövs för att få en snygg kropp, så kan jag rekommendera diverse träningsvideos (ska lägga upp några idag så håll utkik på bloggen) och min favorit är cardio X från P90x (sök på piratebay och ladda ner eller på youtube ;). Jag har inte gått till gymmet nåt utan kört på hemmaträning och det har fungerat väldigt bra 🙂

  Om du har några fler frågor så är det bara att ställa dem, svarar mer än gärna 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser