Söndag 10 oktober 2010

Nu har jag varit vaken i en timme. Klockan är nu halv sju. Jag kan verkligen inte sova. Har ont överallt och mår piss. Det är inte ens roligt att vara vaken så tidigt. Jag vill bara somna om och glömma att det gör ont!

Förhoppningsvis så kommer det att gå över snart. Älsklingen kommer inte att vakna förrän om en timme för då ringer hans klocka så jag behöver inte vänta så länge till. Om inte annat så kan jag ju försöka sova lite till. Jag får se hur det blir. Mår i alla fall inge bra, vill bara krypa in i ett skal och stanna där så jag slipper röra mig.

Idag är det en dag kvar till jag ska till sjukhuset och två dagar kvar till älsklingen fyller år. Jag hade gärna velat haft han hemma när han fyller år, men måste man jobba så måste man. Jag  jobbar med den dagen så det är ju ingen skillnad precis.

Nej nu får jag ta och titta på något annat så att jag kan försöka bli lite positivare!

2010-10-10 06:26 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Söndag 10 oktober 2010”

  Usch! Hoppas du kryar på dej och att du kunde somna om!

  Hoppas du haft en toppen helg!

  Jag vill passa på att tipsa dej om en sida som ger dej fler besökare.
  Den fungerar likadant som bloggtrafik.
  http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=zuperzandra
  Värt att pröva iaf 😀

  Jezzanista skriver:

  Fin blogg 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser