Söndag 1 maj 2016

God morgon!

may, hello, and spring-bild

Bildkälla

Så är det redan första maj då. Tänka sig vad tiden går fort. Jag mår fortfarande inte helt bra från min förkylning, men det kommer väl att släppa till slut. Jag är dessutom en aningen sliten idag, men jag har fyra timmars jobb som ska göras innan jag får lägga mig och sova igen. Inte förrän i eftermiddag, men ändå.

Kollade på första deltävlingen i Speedway GP 2016 igår, det var roligt att se det live faktiskt. Tyvärr vann ju inte han jag hejade på, utan han kom fyra i finalen, men men, han kommer vinna allt i slutändan ändå. Det tror jag stenhårt på.

Nej nu ska jag ligga och vila på soffan en stund.

2016-05-01 08:20 Frida | Kommentarer (6)

6 Kommentarer till “Söndag 1 maj 2016”

  Linda skriver:

  Tråkigt att de där förbannade förkylningarna ska bita sig i så länge.

  Tuva skriver:

  hoppas du får en toppenbra dag!! 😀

  Netti Starby skriver:

  Vad tråkigt att du mår dåligt och du får krya på dig! Kram

  Kan inte fatta att halva året snart har gått !? Shit vad de senaste åren går fort!!

  Jessy skriver:

  Min förkylning verkar heller inte vilja släppa, hade feber tre dagar i rad usch

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser