Sommaren är kort

Japp, plockar varor är vad jag gör. Ska alldeles strax springa iväg på toaletten. Efter det så är det bara att fortsätta igen. Vill ju ha lite mer klart innan jag går hem ikväll. Är snart klar med alla tavlorna så då har jag det ur världen i alla fall. Skönt. Så sen är de väl mest bara jobba på golvet tror jag. Inte så mycket på stegen i alla fall.

Jag måste säga det att sommaren var kortvarig i år. Jag hade gärna haft mer sommar. Okej jag har jobbat extra hela sommaren så jag har inte fått sett så mycket av det fina vädret. Men jag tycker ändå att sommaren var ganska kort. Dessutom regnade det ju på min födelsedag. Som vanligt. Men annars har mina lediga dagar mest bestått av sol faktiskt.

Nej nu kissar jag snart på mig. Här har ni en sommarbild som ni kan njuta av. 🙂

sommar!

2010-09-09 14:28 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Sommaren är kort”

  Filippa skriver:

  Vilken fin bild!

  sandija skriver:

  Du har så fin blogg. 😀 Klicka gärna in min blogg.

  Allt bra med dej? <3

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser