Ska snart åka

Jepp, nu sitter jag bara hemma i soffan och väntar på att klockan ska ticka lite till. Jag lyckades få med mig en person som ska gå med. 🙂 Min alldeles egna mamma!!!! Då har jag haft med hela familjen. Skulle chansa på att nåon utav gångerna så har säkert bror min varit med också.

Jag var bra trött i morse när klockan ringde i alla fall, men så fick jag se att solen sken så då var jag allt snabb med att ta mig upp. Just det ja, nu kom jag på en sak jag skulle göra.

*Ring Ring

Så där ja, nu har jag gjort det med. Igår när jag hjälpte Miriam att köra en säng till henne så började bromsen krongla på min bil. Alltså den funka ju men den blev stenhård. Vill man lära sig något så måste man ju fråga någon som vet. Svårare än så är det faktiskt inte. Jag vet i alla fall att jag mer än gärna frågar om det är något fel på saker. 🙂 Jag är inte som en kar som inte ens kan fråga efter vägen. 😉

Jag tänkte förresten på en sak. Är det något speciellt som ni tycker att min blogg saknar? Jag bara undrar. Jag har ju liksom bara två kategorier, så jag tänkte om det var något speciellt som ni ville se. För då är det bara att komma med förslag så kan jag ju göra en egen kategori till det. Jag har bloggat här i fem månader nu och tycker att det är skit kul.

Jag har mer läsare här än vad jag har haft på metrobloggen och blogg.se så jag är ganska nöjd. Men jag vill ju att ni ska tycka att det är kul att läsa min blogg med, så nu undrar jag då. Är det någon ni vill läsa om????????

himmeln

Så här ser det ut utanför hemma idag. Gräset är grönt och himmeln är blå. Kan man önska sig något mer i maj???? Nej det tror jag inte, eller jo förresten lite mer plusgrader kanske. Men skulle chansa på att det är ganska varmt i solen 🙂

2010-05-03 08:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser