Sista bilderna från Vegas

Trött i ögonen.
Dagen har varit ganska lugn faktiskt. Vi har åkt genom Death Valley, det var verkligen dött. Vi åkte alltså från Las Vegas i morse. Så nu är vi i Mojave och ska sova här i natt. Alltså ganska snart. Klockan är ju kvart över elva. Så det är väl dags att försöka sova lite så att man orkar med dagen i morgon. Vi ska avsluta dagen i Bakersfield i morgon. Så att vi är där till på fredag. Nej nu får jag tacka för mig för idag så kommer det fler bilder i morgon när jag har vaknat igen. 🙂

bild

bild bild

bild

bild bild

Detta var dom sista bilderna som jag tog i Las Vegas i morse. 🙂 Ha nu en bra dag vettja. 🙂

2011-10-20 08:17 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Sista bilderna från Vegas”

  joanna skriver:

  Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)
  Så besök gärna min blogg:)

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser