På jobbet

Så var man tillbaka på jobbet för ytterligare en hel dag. Samma sak gäller i morgon, men på onsdag då är jag ledig och jag ska TATUERA MIG!!!!!! Jag läntar som fan 🙂

I morse innan jag åkte till jobbet så orkade jag inte gå på en promenad utan jag gjorde Pilates istället. Men jag prövade en ny grej på dvd:n och jag kunde lika gärna ha gått en snabb promenad alltså. Jag trodde att jag skulle dö! Jag gjorde Pilates fat burning program och det tog 45 minuter. Så nu har jag svettats bra mycket idag redan. Jag har tänkt att jag ska damma och greja hela dagen så att jag inte sitter still något alls.

Vägde mig i morse och det skulle jag nog aldrig ha gjort. 2 kilo hade jag gått upp under helgen. Jag hoppas att dom är lika lätta att få bort som dom var att få alltså. Annars lär inte jag gå ner något i vikt den här veckan inte.

Nej men nu ska jag börja greja så att jag fortsätter att vara igång hela dagen. 🙂 Ha en bra dag så skriver jag mer senare.

2010-06-21 11:33 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser