Onsdag 8 juni 2016

God morgon!

Det blev ingen sallad till lunch igår, det blev en pizza. Allt mitt fuskande nu på slutet syns verkligen på vågen, så idag ska jag tillbaka på rätt bana. Till frukost idag får det bli en proteinmilkshake och en passionsfrukt. Till lunch har jag inte riktigt bestämt mig än, men det blir nog kokt ägg eller något i den stilen. Jag måste i alla fall bättra mig om jag vill komma någon vart!
Jag tänkte till och med så långt att jag förmodligen kommer att ta en promenad ikväll när jag slutat eller så kommer jag jogga. Jag ska i alla fall gå och köpa mig två celsius och verkligen försöka ta mig upp till gymmet både i morgon och på fredag.

Proteinmilkshake

2016-06-08 09:11 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Onsdag 8 juni 2016”

  Linda skriver:

  Vad gott med pizza. Stort steg från sallad till pizza men så får det bli ibland

  SKOGSRAAH skriver:

  ser jättegod ut!

  Johan skriver:

  Kör på och ge inte upp!
  Se dock till att inte äta för lite heller och inte minst, drick drick drick, i synnerhet i den här värmen! 🙂

  SV: Göteborg är relativt nytt jämfört med de andra lagen, så att det blev förluster är inte så konstigt, men vi närmar oss för varje tävling som går, vi ser hela tiden framsteg och det är positivt! 🙂

  Jag pluggar. Läser sociologi och har precis lämnat in min C-uppsats i ämnet 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser