Onsdag 4 augusti 2010

Onsdag ja, idag slutar jag klockan 15:00 det ska bli så skönt att få sluta tidigt för en gångs skull. Så när jag har slutat så ska jasg hämta bilen som jag får låna sen så måste jag hem en sväng med innan jag åker ut till Miriam. För i morgon blir det en heldag på IKEA. 🙂 Det ska bli så kul. 🙂

Idag så måste jag först jobba klart. Sen så måste jag ju hjälpa Miriam så att vi får in den byrån som hon har lånat av sin mormor fram till hon har köpt sin egna. Men efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att vara ärlig. Jag måste ju dammsuga och skura hemma i alla fall. I alla fall där som den nya bokhyllan ska stå. Uhhhhhh vad jag längtar.

I går kväll var jag ute på en promenad med min lilla syster vi gick fyra kilometer. Sen i morse så var jag ute på en promenad själv. Så då gick jag samma sväng som vanligt på 2,8 kilometer. Det är så härligt att röra på sig. Men nu måste jag verkligen lägga ner mig på det här för att jag ska kunna gå ner dom sista 4 kilona innan vi ska åka till Kalifornien. 🙂

2010-08-04 10:24 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser