Onsdag 31 augusti 2016

God morgon!

Jag har faktiskt varit vaken i snart två timmar. Det trodde jag faktiskt inte, men fattade inte mycket av vad det var som lät när klockan ringde. Jag har legat i sängen ända sedan dess. Nu har jag äntligen tagit mig upp och sitter i soffan. Jag har en gnagande huvudvärk som inte riktigt vill bryta ut också, så får ta en huvudvärkstablett så löser det nog sig av sig själv.

Idag jobbar jag, precis som igår. Så det ska bli skönt att komma hem sen ikväll. Det får nog bli sängen rätt så tidigt så att jag tar mig upp för att gymma. Jag är så grymt sliten på morgonen när jag vaknar så jag har ju inte orkat mig upp till gymmet en enda dag den här veckan. Jag hoppas dock på att jag ska orka mig dit i morgon.

Nej om man skulle ta och äta någon frukost och kolla lite på något innan man ska börja jobba. Jag börjar inte förrän elva. 🙂

Ha en fin dag nu!

Soluppgång

2016-08-31 07:48 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Onsdag 31 augusti 2016”

  Johan skriver:

  Blev det något gym idag sen då? Förstår om du inte orkar det, jobbar man så mycket som du gör behöver kroppen vila och det behöver inte vara någon fail att sova då istället för att ta sig till gymmet tycker jag, kan rentav ge betydligt mer än det där ev. gympasset 🙂

  SV: Åh, de hade jag velat se!!!
  De kommer till Norrköping om några veckor, men naturligtvis är jag inte hemma den helgen, så det blir inget då heller tyvärr… :/

  Det är jobbigt när grannarna inte är tysta och isoleringen är sådär… Sådan tur är så är grannarna lugna här och isoleringen är bra, så man störs inte av grannarna alls 🙂

  Hoppas att du har haft en bra vecka, Frida!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser