Onsdag 3 augusti 2011

God förmiddag!

Jag har suttit här framför datorn och lekt en liten stund med mitt nya program. 🙂 Det är riktigt roligt. Inte nog med det jag har även använt mig av en sida som heter taaz. 🙂 Det är skit kul verkligen. Ni ska naturligtvis få se resultatet i slutet på det här inlägget. 🙂

Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra mer, förutom att hänga tvätten kom jag på nu. Hörde att den hade stannat så nu ska jag bara slå på centrifugringen så kan jag hänga upp det sen. Tänka sig vad roligt det är att vara ledig. 🙂 Funderar på att åka till Arvika med en sak åt älsklingen, men får se vad jag gör. 🙂

Här kommer i alla fall resultatet av allt mitt slit vid datorn. 🙂

orginalet

Originalet, med den här bilden har jag inte gjort något alls.

bildmedmigi

bildmedmigi

Ja som ni ser har det blivit en del ändringar. Det är roligt att sitta och leka. 🙂 Nej nu får jag försöka få i mig någon frukost innan dagen har förvunnit förbi utan att jag har gjort något alls. 🙂

Ha en bra dag så kommer det mer inlägg senare. 🙂

2011-08-03 10:24 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser