Onsdag 28 juli 2010

God morgon! (God förmiddag)

Nu har jag varit vaken sen klockan åtta. Ja jag vet, skulle ha skrivit tidigare. Men jag var i alla fall inne och skrev ett visste du att inlägg. 🙂 Nu på morgonen så har jag diskat. Sen så har jag försökt att rensa avloppet i köket men det gick inge bra så jag tömte i avloppsrengörnings grejs som man kan ha i. Medan jag väntade på att det skulle verka så städade jag badrummet och bäddade sängen. Så om en liten stund så ska jag ta och vika tvätten om den är torr. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra fram till Miriam slutar jobba. 😕

Men jag kommer nog på något. Ska gå in på H&M och kolla om dom har något roligt. Men bara kolla inte handla. 🙂

Ni har väl inte glömt bort min auktion på tradera?????

Idag ska jag dessutom försöka att ta lite nya foton till er så att ni får se lite mer grejer. Jag kan även visa vad det är jag har tänkt att köpa på IKEA nästa vecka. Jepp det ska jag göra det.

Men ni får ha det så trevligt så ska jag försöka lägga upp fler inlägg under dagen 🙂

2010-07-28 12:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser