Onsdag 21 mars 2012

God morgon!

Mår inte särskilt mycket bättre idag jämfört med igår. 🙁

Jag sitter som vanligt på morgonen här i soffan och väntar på att jag ska gå ut och sätta mig i bilen och sova hela vägen till jobbet. Trött och helt slut i hela kroppen. Då låg jag bara i sängen igår efter att jag kom hem. 🙁
Skulle nog egentligen behöva vila ut så att man orkar lite mer.
Men det får vänta. Har inte råd att missa någon dag på jobbet inte. Det funkar inte på det sättet tyvärr.
Så ska åka dit idag och i morgon, även fredag. Sen är det ju helg.

Idag måste jag dessutom komma på vad jag ska ha till lunch i morgon eftersom jag tog den sista lådan idag.

Idag när jag kommer hem så ska jag vika tvätten och sen måste jag diska. Måste även försöka komma ihåg att ta tid i tvättstugan så att jag kan få torktumlat. Funderar på att vårstäda. Alltså tvätta kuddar och täcken. Så måste ju ha en tvätt tid för att kunna göra det. Får dra fram extra täcket och kuddarna på fredag och börja då. 🙂 Ta täckena på fredagen och kuddarna på lördagen. 🙂

Nej nu får jag nog ta och sätta lite fart som vanligt. 🙂

Ni får ha en fin dag!

Tumblr_m0br0rfofc1rpwli1o1_500_large

2012-03-21 05:40 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser