Onsdag 15 juni 2011

God morgon!

Igår jobbade jag för första gången på det nya jobbet. Det kändes som att det gick bra i alla fall. 🙂 Jag är skit nöjd och det var riktigt roligt att vara där. 🙂

Efter att jag hade slutat så åkte jag till Veronika och Rune. Det var så längesen jag var där så jag passade på när jag ändå var ledig och jag såg för första gången baksidan av huset. Det var hur fint som helst!

När jag kom hem så plockade jag lite och gjorde mig klar för att gå ut en sväng. Vet inte om jag drack protein shaken innan eller efter promenaden, men jag drack en i alla fall. Jag följde sen med Sandra ut och vi både gick och joggade. Det var härligt, men usch så sliten jag var. Efter promenaden så lekte Sandra cirkus. 🙂

Sandra

Sen när jag kom hem skicka jag ett sms till Emelie och vi åkte till slalombacken där vi skulle upp på toppen. Naturligtvis tog vi bilen dit upp. 🙂 Det var min dag i det hela.

Jag pratade med älsklingen två gånger och shit vad jag saknar han alltså! Men nu jobbar han bara en vecka till och sen har han semester. Visst då ska jag jobba men jag får ändå ha honom hemma hos mig när jag kommer hem. Dessutom kommer det ju inte bli lika långa dagar på det nya jobbet som på det gamla. 🙂

slalom backen

2011-06-15 08:24 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser