Nu har jag varit borta ett tag igen!

Alltså seriöst vad fort tiden går. Jag hinner inte riktigt med, vi har nu bott i huset i 1 och en halv månad. Vi trivs verkligen hur bra som helst.

Jag går många kommentarer om att det inte går att kommentera på alla inlägg och det beror på att jag har valt att ställa in att man inte kan kommentera på inlägg äldre än 14 dagar. Jag får så mycket konstiga kommentarer från utländska robotar förmodligen, dom väljer att kommentera på inlägg som oftast är äldre än fjorton dagar gamla. Så nu får jag helt enkelt bli bättre på att blogga så att man kan kommentera. 😉

Helgen före midsommar så släppte vi hästarna på sommarbete och oj vad glada dom blev. Emelie var med och tog lite bilder när vi släppte dom!

Dessutom har jag sen jag skrev sist fyllt jämt, så nu är jag 30 år då. Tänka sig vad tiden går fort. Jag och sambon träffade varandra för 12 år sedan i år. Vi har bott ihop o 10 år!

Jag och Emelie försöker dessutom lista ut vart vi ska resa här näst eftersom jag gick ett presentkort på en flygbiljett i födelsedagspresent. 🙂 Jag hade visst en hel del att skriva om idag. 

Jag måste verkligen skärpa mig och försöka uppdatera oftare! Förra helgen, alltså inte den som va nu utan vecka 26, var jag med Linda och familj på Kolmården. Det var hur trevligt som helst och jag har en del bilder på djuren som jag ska dela med mig av, men det blir i ett senare inlägg för nu ska jag sova. Ha en riktigt trevlig kväll nu!

2018-07-09 21:45 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Nu har jag varit borta ett tag igen!”

  Jennifer skriver:

  Smart den där inställning 🙂

  Jonna Elb skriver:

  Härligt för hästarna med sommar bete <3

  Sarah skriver:

  Va irriterande o få massa konstiga kommentarer :/

  Pauline skriver:

  grattis i efterskott!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser