Nike is my biggest obsession

Den här snygga tröjan fick jag hem här om dagen!

Den är ju så grymt snygg och skön!
Detta är en tröja som jag kommer använda både på gymmet och när jag är ute, när våren bestämmer sig för att komma då alltså. Den är ganska tunn, men det är precis så jag vill ha det när jag tränar, inte för tjockt. Jag har redan hunnit pröva den och jag säger bara det, den är ju så snygg! Dessutom sitter den otroligt skönt och man känner sig riktigt atletisk när man har den på sig. Jag är helt klart nöjd med den. Jag har förövrigt försökt få en snygg bild på den, men bilderna gör inte färgen rättvis. Så fick ta denna från hemsidan istället. 

Den kommer från UNISPORTSTORE.SE

Unisportstore.se är mest känd för fotbollskläder och skor, men har nu fått in en stor kollektion med träningskläder för dam. Det finns otroligt mycket snyggt och detta är något av det som skulle få följa med mig på gymmet och ut på promenader och löprundor.

 

Det finns naturligtvis mycket mer snyggt som jag skulle vilja ha.

Så nästa gång det är dags att uppdatera garderoben så vet jag precis vart jag ska kolla in. 
Kan inte ni kolla in på sidan och sedan skriva en kommentar med vad ni tyckte var snyggast?
Hade varit roligt att veta vad ni tycker om.

Detta är ett sponsrat inlägg

2015-03-30 11:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser