Några hektiska dagar

God morgon!

Den här veckan har verkligen varit fullspäckad, på tisdag efter jobbet var jag helt slut, men pysslade lite hemma iaf efter jobbet. På onsdag hjälpte jag sambon att måla i garaget (bilder kommer), torsdagen hämtade vi ett skåp som han hade sen tidigare. Sen åkte jag till Linda. Igår så jobbade jag lite längre och när jag kom hem på kvällen så duschade jag, sen mötte jag upp Linda på ICA. Vi köpte mat och sen åkte vi hem till henne, åt och kollade på film, efter det var det bara hem och lägga sig.

Så den här veckan har verkligen varit fullspäckad från morgon till kväll. Jag har dock hunnit med att ta bilder på våra plantor som ska vara ute. 

Detta är en japansk lönn som jag förhoppningsvis kan plantera ut i trädgården nästa år, den kan bli uppe emot 5 meter hög. 🙂

En hortensia som jag fick av min morbror och hans fru i födelsedagspresent. Nu hoppas jag verkligen att den överlever vintern så att sen blir stor och fin om något år.

Jag ska ta och kliva in på jobbet nu och börja greja. Ha nu en riktigt fin dag allihop! 🙂

2018-07-21 05:24 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Några hektiska dagar”

  Amanda Persson skriver:

  kul med saker att göra på dagarna dock, men ja det klart det är skönt att vara ledig ledig också 🙂

  Jonna skriver:

  Vilka fina blommor! <3

  Johan skriver:

  Hoppas det går bra på jobbet nu och med huset! Själv njuter jag fortfarande av en helt awesome semester som jag nog aldrig kommer att glömma, men på måndag börjar även jag att jobba igen. Det känns dock ganska bra och energin efter den här sommaren lär vi nog kunna leva ett bra tag på 🙂

  SV: Ja vädret är ju heelt galet! Det liksom bara fortsätter! Nu har det dock kommit lite mer regn, men inte i närheten av så mycket som skulle behövas. Några skurar har det blivit här, men inget ihållande och temperaturerna är fortfarande runt 25 grader.

  Okej, ja du ser, lite koll har jag iaf! 😉

  Blogglusten har inte direkt återvänt, så vi får väl se när det blir mer frekvent igen, men just nu får det vara ett inlägg lite då och då 🙂

  Ta hand om dig!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser