När man gör maränger så blir det mycket äggulor kvar, det är ju tråkigt att slänga dessa.
Så få fick jag tips på att man kunde göra maräng även på äggulorna, så det testade jag med mina rester.
3 äggulor
1 msk vatten
0,25 tsk hjortronsalt
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Ugn: 150 grader
Vispa äggulorna och vattnet, tillsätt sedan florsockret och vispa noga till äggulorna blivit fasta och vita.
Tillsätt sedan hjortronsaltet och vaniljsockret och rör ner detta väl.
Klicka sedan ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 10 minuter.
Hejsan, fin blogg, goda dem såg ut 😀
Kika gärna in min! Har dessutom en frågestund nu också.
KRAM
It seems so delicious!
Have a nice day!
Angela Donava
http://www.lookbooks.fr/
åh va gott:D
duktig du är haha, själv är jag inte så bra på att baka ,även om jag följer recept
Tack så mycket vännen 🙂
Ojoj va fint de blev 🙂
Tror någon kan va kär i sin nya köksleksak 😛
Mums 🙂
Känns som att dessa blir torra och porösa maränger =)… inget fel med det! Jag har en massa recept med enbart äggula så det är inget nöd för min del att bli av med dem *S* Värre är äggvita tycker jag =P… Men till påsk blir det lite Vippar med marängfigurer! Och så får vi se om det är några påsk-ungar som påskar hos mig i år *lol*