Måndag 30 maj 2011

God morgon!

Nu är det bara 2 dagar som återstår av maj månad för 2011. Tänk vad tiden går fort! Kan inte fatta, det var ju första maj för bara några dagar sen känns det som. Jaja, det spelar ingen roll. Nu börjar ju snart sommarmånaderna och jag hoppas att vädret hänger med på det för jag är bra trött på att det ska vara kallt och regna hela tiden. Det är ju inte höst vi har beställt, eller? Inte jag i alla fall.

Idag blir det nog inte så mycket. Jag ska alldeles strax bege mig upp till gymmet så att jag får det gjort och sen ska jag hem för att äta och sen tänkte jag göra i ordning maten som ska intas klockan 2 och ta med den upp till Klevane och lägga mig i solen och försöka få lite färg. Jag vill inte sitta hemma hela dagarna när det är så fint väder. 🙂

På torsdag är det sista gången vi ska väga oss och jag hoppas verkligen att det har gått bra för nu har jag inte vägt mig på snart 4 veckor. På deras våg alltså, på min väger jag mig varje fredag. 🙂
Nej men jag är sugen på gymmet nu och sen så får vi se hur det blir, kanske kommer något annat i vägen så att jag inte hinner sola, man vet aldrig. 🙂

När jag kommer hem från gymmet igen så ska jag göra i ordning lite inlägg som kommer upp under dagen eftersom jag inte kommer att ta med mig datorn. 🙂 Ha en trevlig förmiddag. 🙂

 

 

2011-05-30 08:46 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser