Måndag 3 februari 2014 – Stockholm

God morgon!
Så var det en ny dag då! Snart dags för frukost, jag älskar verkligen hotellfrukostar. Ska bli såååå gott.
Igår när vi äntligen kom fram till Stockhom så gick vi direkt till hotellet (tåget blev en timme sent). När vi hade fått våra rum så lämnade vi grejerna och sen gick vi direkt till Hard Rock Café. Där tog vi varsin burgare och nått att dricka. 🙂 Mer bilder kommer naturligtvis när jag kommit hem igen.
Efter det gick vi tillbaka till hotellet och somna ganska direkt. I alla fall jag, mitt resesällskap har ett annat rum så hur han har sovit vet inte jag då. 😆 Nu väntar jag på att klockan ska bli halv åtta så ska vi mötas för frukost. 🙂

image

Jag har förövrigt tidsinställt inlägg för alla dagar jag är borta så att ni inte blir uttråkade och jag kommer att uppdatera er varje morgon.
Ha nu en fantastiskt måndag allihop!

2014-02-03 06:58 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Måndag 3 februari 2014 – Stockholm”

  MALIN skriver:

  svar: tack fina du! ja jag förstår dig..! tycker det är kul om det är bra haha. jag var bara hemma, tittade på frost med mina föräldrar och mös 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser