Måndag 28 november 2011

God morgon! ♥

Så har en ny vecka och en ny dag börjat då. 🙂
Den här veckan är inte särskilt olik den som var förra eller den som var innan det. Jag ska jobba praktisera på Nokalux hela veckan. Det enda som skiljer den här veckan från den förra är att älsklingen kommer hem redan på torsdag och jag kanske får åka lastbil till helgen. 🙂 Sen är det ju det med att jag får pengar idag. Hoppas även på pengar från Nokalux, jag jobbade ju lite med.

Sen funderade jag på att jobba övertid idag, men jag skippar nog det och blir med mamma och Emelie till Charlottenberg, om dom har tid att vänta på mig. Sen får det bli en promenad ikväll så att jag sover gott i natt. 🙂 Tror inte det är något problem oavsett. 🙂

Jag ser i alla fall fram emot att lägga mig i sängen sen ikväll.
Jag är förbered på en dag med jobb dessutom eftersom jag är färdig, ny duschad och påklädd. 🙂 Maten är också fixad. Fick inviga min nya stekpanna idag, den funkade verkligen super bra. 🙂 Skit nöjd. 🙂

Nej jag får väl ta och försöka hitta på något så jag inte somnar innan jag ska åka. 🙂 Det vore ju oturligt.

Ha nu en fin dag!!!

2011-11-28 05:44 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Måndag 28 november 2011”

  lovisa skriver:

  sv: jamen det är ju gott om tid än så lägne:)

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser