Måndag 28 mars 2016

God morgon!

Hur har er påsk varit? Min har varit riktigt bra och jag är nöjd med helgen. Jag hade ju inte tackat nej till att vara ledig några dagar till, men det ska nog går bra. Börjar ju inte jobba förrän klockan elva i morgon. Idag ska jag och Charlotte ut och rida en sväng och sedan har jag ju även stallet. Så blir lite kos med Gullan idag.

Jag har tagit lite ledigt även från bloggen under helgen som ni kanske har märkt och det var riktigt skönt att inte behöva tänka på att man ska uppdatera hela tiden. Den här veckan hoppas jag på att få mer tid för bloggen och hinna med att uppdatera lite oftare.

Nu ska jag dra på mig kläder och göra lite frukost!

Gullan

2016-03-28 09:28 Frida | Kommentarer (11)

11 Kommentarer till “Måndag 28 mars 2016”

  Jessy skriver:

  Har med haft en riktigt bra påsk och helg 🙂

  Cajsa skriver:

  Ja men det är ju det! 😀

  Netti Starby skriver:

  Vad mysigt med ridning! Kram

  Vilken söt bild :). Min har varit okej, har inte varit så glad under helgen :/.

  Natalie skriver:

  hallå där påsken har varit bra 🙂 idag är det sista dagen på jobbet sen kastar jag av mig kläderna
  allt bra med dig? glad påsk

  JoJo skriver:

  härligt att höra att din påsk har varit så bra. min har också varit bra 🙂

  sv; jag tycker att snap är roligt ibland men tycker bättre om instagram 😉

  ExklusivaMoi skriver:

  Man mår bra och bloggen mår bra av att få lite semester ^^… bloggen min är ju sååå bortskämd med att få “ledigheter” titt som tätt, hahhaa! Har ett inlägg som skall upp när jag drar till Polen… kan bli intressant efterfölj med den *S* Ha en super TREVLIG VECKA nu, kramen damen =D

  ISABELLA skriver:

  Härligt att du haft en bra påsk! 🙂

  Erika skriver:

  Vad skönt med en paus 🙂

  Natalie skriver:

  följer du någon serie nu?

  Natalie skriver:

  aaa verkligen tack för dina tips 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser