Måndag 26 juli 2010

God morgon!

Imorse skulle jag egentligen ha varit ute och gått men det var så dåligt väder så jag hade verkligen ingen lust alls att göra det, så jag har sysselsatt mig med annat. Sånt som att bära ner lite grejer till förrådet. Laddat kamerabatteriet. Läst tidningen.

I eftermiddag efter att Miriam har slutat så ska jag på tippen med grejer som vi tog bort från förrådet i lördags. 🙂 Sen får vi se vad det blir efter det. Vi ska i alla fall greja i Miriams lägenhet. Vi får se hur långt vi kommer så det påminner mig om att jag ska på öb sen och köpa en såg.

Jepp det var det som jag har gjort och ska göra. Just det ja, Lellis ska komma hit idag med så att vi får göra en sak inför resan. Jag skriver det ikväll. 🙂 Sen så kommer även Veronika på butiken bredvid. Hennes föräldrar är det väl som kommer för dom ska hämta två bokhyllor som jag och älsklingen egentligen skulle ha kört till tippen. Så här blir det när man bara har ledigt en dag någon gång då och då. 🙂

2010-07-26 11:39 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser