Måndag 25 oktober 2010

God morgon!

Jag sitter här och försöker bestämma mig om jag ska gå en promenad nu eller om jag ska skita i det och bara gå en promenad idag. Jag ska ju faktiskt jobba 10 timmar idag. Jag vet inte. Jag vill ju bli smal men jag orkar verkligen inte gå idag. Jag är trött. Nej jag skiter i det så tar jag en promenad i kväll och sen om jag kommer upp i morgon så kan jag göra dubbelpromenad då istället. 🙂

I natt har jag sovit bra, vaknade dock vid 4 för att jag drömde konstigt. Kommer inte ihåg vad jag drömde bara.

Idag är det måndag igen! Det innebär att det är 5 dagar kvar till älsklingen kommer hem igen och att det är lika många dagar som jag har på mig att gå ner lite mer i vikt. Den här veckan ska jag köra stenhårt med mig själv. Förutom idag då! Men i morgon måste jag komma ut på morgonen och det gäller även onsdagen. Torsdagen blir inga problem för då börjar jag inte förrän klockan 15 så det är ju inga problem alls. 🙂

Fy fan vad tråkigt det måste vara att läsa min blogg egentligen. Jag måste ju vara sämst på att lägga in bilder i alla fall. Men jag är inte en sådan människa som tar kort på allt jag ser. Kanske skulle låna ut min kamera till min lilla syster en dag så får hon ta en massa kort åt mig. 🙂

2010-10-25 07:03 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser