Måndag 2 maj 2011

God morgon!

Det här blir första inlägget i maj då. 🙂 Det är ju fränt. Sktev inget igår eftersom jag kände mig stressad på morgonen när jag vaknade. Så jag fick helt enkelt hoppa över det. Idag ska jag tillbaka till Töcksfors för att jobba igen. Sen ska jag jobba i morgon med så det är kul. Han som har butiken frågade mig om jag kunde göra det igår och det är ju klar. Älsklingen har ju åkt och jobbat så jag sitter ju bara hemma själv ändå. Det enda som blir lidande det är ju gymmet då, men jag får försöka ta mig dit upp i alla fall. Om inte annat så ska jag dit på onsdag, torsdag och fredag så jag bör hinna med lite träning innan veckan är slut.

Tog en promenad med mamma igår mer än det har jag inte gjort. Men man måste ju få ta det lite lugnt när man står upp hela dagen. 🙂

På torsdag är det dessutom dags att väga sig igen så det ska ju bli trevligt och se hur det har gått med det. Kanske inte vinner den här veckan men det kanske blir bättre i alla fall. Får ju alltid hoppas.

Nu har jag dessutom fått förklarat för mig hur jag ska göra för att göra en ny header till bloggen så det är ett projekt som jag ska försöka mig på med. Men det blir ju inte nu eftersom jag ska åka om en halv timme ungefär och jag har inte ens duschat ät. Måste kolla mailen med, har inte gjort det på jag vet inte hur länge.

Jag har kommit på en ny kategori med men jag kan inte lägga upp den än för det är inte färdigt än, men snart förhoppningsvis. I alla fall innan maj är slut hoppas jag.

Nej nu ska ni får den första bilden jag laddade upp i maj ifjol eftersom jag inte har lyckats använda min kamera än. Så här är alltså den första bilden jag tog i maj 2010.

 bild

Detta var den allra första bilden jag laddade upp i maj 2010. Älsklingens lastbil!

2011-05-02 08:32 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser