Måndag 16 januari 2012

God morgon!!!

Den här veckan får jag äntligen pengar! Nästa vecka får jag lön. 🙂 Jag bara älskar det! 🙂 Jag hoppas att det kommer in, så att det inte krånglar med mig som vanligt.

Det är bara måndag, jag har vart vaken i en timme och jag vill gå och lägga mig, min sambo är inte hemma. Jag saknar honom redan, den här veckan kan bli tuff så sett. 🙁 Jag hoppas att den går fort som dom andra veckorna har gjort. Jag vill ha hem han nu!

Idag är det jobb som gäller, ikväll är det motion. Hoppas verkligen inte att jag är för trött bara. Måste även försöka få till flera inlägg. Det tar sådan tid att jag hinner tröttna ibland faktiskt. Långa inlägg tar ju tid, men jag vill att det sak gå fort. Måste dessutom få flera idéer på vad jag kan skriva om, så att jag har inlägg som kommer i skallen av sig själv. Ska inte behöva fundera i flera timmar innan man får en idé på ett inlägg.

Nej jag får försöka hinna med att läsa aftonbladet innan det är dags att åka. Ha en fin dag nu!

2012-01-16 05:33 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser