Måndag 14 februari 2011

God morgon!

Jaha, så var det alla hjärtans dag då. Vad ska jag göra idag tro? För en timme sen skulle jag ha vart ute på en promenad men jag har inte kommit iväg än. Ska skriva det här inlägget sen så får jag nog ta och gå ut. 🙂

Nu på morgonen har jag inte gjort något alls nästa. Jag har sovit skit kasst i natt och har vaknat varje gång jag har vänt på mig. Det har varit för varmt och jag har ont i munnen för att en visdomstand absolut vill börja växa ut. Så innan promenaden så ska jag faktiskt ta och trycka i mig två Advil. Då släpper i alla fall smärtan ett litet tag.

Jag har kommit fram till att arbetslöshet inte passar mig heller, jag är för rastlös för det. Så idag har jag som vanligt ingen aning om vad jag ska göra. Men jag måste komma på något innan jag blir knäpp.

Älsklingen åkte och jobbade igår vid halv fem så inte kanjag fira alla hjärtans dag heller. Så jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Typiskt. Kommer kanske på något när jag är ute och går. Blir inte att hämta passet idag i alla fall, det ska bli snö!! IGEN!!! JÄVLA VINTER!!!!!!

2011-02-14 08:56 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser