Måndag 11 april 2011

Goooooood morgon!!!!!

Jag har hur mycket energi som helst just nu. Jag började dagen ganska bra med att simma i 35 minuter i badhuset. Det var skönt, men fy satan så jobbigt måste jag säga. Simmade totalt 1000 meter så jag är ganska nöjd. Det var det jag hade som mål idag. Det är liksom första gången jag simmar sen i somras så jag ska inte klaga.
När jag kom hem så var det dags för en nyttig och energi rik frukost. Så det blev.

– 200 gram naturell yoghurt
– 2,5 dl skivade jordgubbar
– 2,5 dl tärnad ananas
– 1 hårdkokt ägg

Allt detta åt jag och det innehåller bara 295 kcal. Så jag är skit nöjd. Dessutom känner jag ju att jag har energi. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och få bort klor lukten sen så blir det att gå upp till jobb coachen och efter det ska jag väl ta en promenad med Malin. Kanske Emelie vill bli med också. 🙂
Den här vikt minsknings utmaningen ska jag VINNA! 🙂

mat

Min yoghurt med jordgubbarna i. Kan inte bli så mycket godare än så. Dessutom så är det inte socker på även fast det kanske kan se så ut på bilden. 🙂

ananas

Mitt glas med ananas. Nu ska jag bara äta tre gånger till idag och så ska jag dricka två lite vatten. Så nu ska jag gå till köket och börja dricka vatten sen får det faktiskt bli duschen innan jobb coachen. Ha nu en alldeles förträfflig förmiddag och har ni inte ätit frukost än så gå ut i solen och gör det! 🙂

2011-04-11 09:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser