Lördag 30 april 2011

God morgon!

Redan sista dagen på april. Det innebär att det är första maj i morgon. Tänka sig vad tiden går fort egentligen. Jag ska jobba i tre dagar till och sen så ska jag gymma som vanligt igen.

Jag var ju i Charlottenberg med Emelie i onsdags och jag lyckades faktiskt få med något hem. Men jag har inte tid att visa det idag utan jag får visa det på tisdag när jag inte jobbar. Så ni får hålla ut tills dess.

Dessutom funderar jag på någon ny kategori men jag kan inte komma på någon som jag kan fylla upp. Jag ska försöka komma på någon så att ni kan få se något mer.

Ni har inga förslag på vad ni skulle vilja läsa om?????

Hur som helst så ska jag åka och jobba och lite mindre än en timme och det ska bli riktigt roligt. Jag vill ju inte jobba under helgen men jag får stå ut med det nu. Det är ju trots allt första helgen sen jag slutade på IETT som jag ska jobba då.

Jag känner faktiskt att det inte alls hade gjort något om jag hade fått en heltidstjänst någon stans så att man kanske kunde tjäna lite pengar. Är faktiskt jävligt trött på att förlita mig på försäkringskassan. Jag vill kunna bestämma själv om jag ska tjäna lite eller mycket pengar så är det bara. Just nu kan jag ju inte göra det eftersom jag bara får jobba någon gång ibland plus att jag måste dra av dom dagarna för fk. Så jag får väl vara nöjd. Men före den 1 juni så har jag ett jobb och det ska fan bli så med.

Nej nu ska jag duscha sen ska jag mysa lite med älsklingen innnan det är dags för mig att ge mig av mot Tokförs.

bild

2011-04-30 08:27 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser