Lördag 23 juli 2011

God morgon på er!

För alla er som inte har sett eller hört det så drabbades Oslo och Utöya av en tragisk händelse igår. Jag känner ingen där, vad jag vet. Jag vill skänka en tanke till alla drabbade och deras anhöriga.

Mer än så kan inte jag säga om den här händelsen eftersom jag inte vill föra någon bakom ljuset eller något annat.

Tillbaka till Årjäng då.
Idag blir det jobba för min del, men inte förrän halv tre och har inte jag helt fel så räknar jag med att det kan vara ganska lite folk idag. Men hur som helst så ska jag ta bilen och åka ut till en kompis lägenhet först och se om hennes räkning som jag ska betala har kommit. Vill ju inte sätta henne i klistret menar jag.

Hur ser eran dag ut då?

Jag är i alla fall ensam hemma nu eftersom älsklingen skulle på Arvika Yankee Car Meet idag.  Så nu träffar jag inte honom förrän ikväll, jag kanske klarar mig tills dess. Men det är bannemejen inte säkert.

bildmedenskylt

Nej nu ska jag ta och hämta den där räkningen så har jag gjort det med idag, man ska smida medan järnet är varmt.

2011-07-23 09:16 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser