Lördag 21 oktober 2017

God morgon!

Igår efter att jag hade slutat jobba så åkte jag faktiskt raka vägen hem. Så var jag hemma en stund, sen gick jag till mamma och grattade henne på födelsedagen (hon fyllde år i torsdags). Sen gick jag tillbaka hem, så kollade jag och sambon på trafikpoliserna och till sist så gick jag och la mig. Hade tänkt kolla på hockeyn i natt, men jag kände att jag behövde sova. Ska ju trots allt leka hela dagen idag. 🙂

Ibland önskar jag faktiskt att det fanns en tågstation här i byn så man bara kunde sätta sig på tåget och upptäcka nya delar av Sverige. Men tyvärr så tog dom bort den för många år sedan, så vår tågstation är idag kommunens bostadsförmedling. 

Ikväll kommer Holger och hans granne på besök, ska bli trevligt att träffas, vi har träffat två gånger den här veckan, men det ska bli kul att träffas längre än 10 minuter. 🙂 Sen i morgon blir det att ta hand om tvätten eftersom att jag inte kommer att hinna med det idag. Så min helg är som vanligt ganska fullspäckad. Jag ska även ta och baka under helgen och mysa med Gullan. 

Men ni får ha en riktigt fin dag nu så kommer det sista inlägget från London lite senare idag. 🙂

2017-10-21 06:36 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser