Lördag 13 november 2010

God morgon!

Nu är det snart dax att åka ner och hämta älsklingen i Halmstad. 🙂 Jag har saknat han som bara den. Så medan jag väntar på att klockan ska bli så mycket att jag ska åka så tittar jag på en del av NCIS. Vad ska jag annars göra liksom? Jag väntar ju på att jag ska få gå på toaletten med då förståss. Idag har snön försvunnit så nu finns det inte något som man kan ta kort på heller. Det är störande. För när det är det vädret som det är nu så finns det inga fina soluppgångar heller. Inte för att jag har tänkt att gå ut så här tidigt men. 🙂

bild

Det ska bli så skönt att åka ner till Halmstad och krama min älskade sambo. Jag kan åka längre bara för att få träffa han. Men detta är faktiskt första gången jag ska göra det sen jag träffade han. Så här långt har jag inte kört sen jag träffade han. 🙂 Jag älskar verkligen att köra längre sträckor. Så nu ska jag snart ta och göra mig helt klar innan jag åker. Men först ska jag göra lite andra grejer. Som att förinställa lite inlägg.

bild

2010-11-13 08:36 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser