Lördag 13 april 2013

God morgon!

Grejar här hemma med lite vårstädning!
Hade behövt sol för att det ska bli som bäst, men jag får nöja mig med att det i alla fall inte snöar idag.
Det gjorde det ju igår! Jag vill verkligen ha vår nu, jag känner ju hur det spritter i bena.

Tar en liten paus nu innan jag ska ge mig på att städa badrummet, sovrummet är klart!
Jag har bytt i sängen och bytt gardiner samt putsat rutorna i sovrummet. Dammat av tavlor och lite sådana grejer har jag med gjort, så nu är det nästa rum som står på tur och det är ju badrummet. 🙂

Nej jag får nog ta och fortsätta nu. 🙂

Ha en fin lördag!

2013-04-13 12:39 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Lördag 13 april 2013”

  Fia skriver:

  SV; Hyde Park är fint men jag gillar St.James park mer, där finns de ekorrar som äter ur handen på en :)Så om man går från Big Ben och parlament-huset som ligger på andra sidan Thamesen från london Eye så går de ett promenadstråk genom St.James park och Green Park så kommer Buckingham palace mitt i där också :)Är ni där på en lördag? om ni är de så rekommenderar jag Portobello road som är en gata genom Notting hill 🙂 Annars är Camden Stable market supermysigt, man kan köpa billig mat och sitta och kolla ut mot vattnet :)Sen finns de en massa små affärer i alla “hästboxar”. De e verkligen värt att besöka 🙂

  Håller också på att vårstäda. 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser