Lördag 12 januari 2013

God morgon!

Har ni sovit gott?
Det har jag!

Jag sitter i alla fall i soffan och funderar på när jag ska ta och gå till jobbet.

Vill ni höra något komiskt????

Igår när vi skulle stänga ner och låsa så kom jag på att jag hade glömt kantarellerna som jag fick av en kollega, så jag fick vända och gå in igen.
Så när vi var på väg ut så var allt frid och fröjd, tills det var larmat och gallret på väg ner. Då kom jag på att mitt kort låg kvar i bröstfickan på västen. Jag skulle ju handla inför dejten, så det fick jag helt enkelt skjuta på till idag. Vet dock inte riktigt hur jag ska gå till väga, måste ju tina räkorna innan ikväll, men ska jag ta bilen upp till jobbet, hämta kortet, handla, hem med det och sen upp och jobba????
Det beror helt på hur det blir med tiden.

Här kommer i alla fall två bilder från i torsdag!

2013-01-12 07:57 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Lördag 12 januari 2013”

  lovisa skriver:

  sv: ja precis! det är på två sätt det där. det som är bra med skolan är just att man vet vad man ska göra och man har ju bra “arbetstider”, sen får man träffa kompisarna. men jobb ger ju lön och ja, på två vis de där!

  Sara skriver:

  Nej vad jobbigt att glömma kortet!

  Karina skriver:

  Aw vad söt 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser