Lördag 11 november 2017

God morgon!

Nu har det återigen gått ett tag sen jag skrev senast. Jag har haft fullt upp och inte haft en tanke på att ta upp telefonen, eller datorn. Idag däremot så måste jag starta upp datorn för jag ska ta och checka in mig och Emelie på flyget till London. Skulle ha gjort det här om dagen, men tyvärr så blev det inte så eftersom att internet här hemma inte funkade. 

Dessutom har jag en hel vecka efterlängtad semester nu, förutom på måndag, jag ska till Stockholm med jobbet. Sen har jag semester. 🙂

Nu blir det en sväng till stallet om en liten stund så ska jag även försöka hinna med att tvätta bilen idag. Tänkte jag i alla fall, för då slipper jag göra det i morgon. 

Jag får se vad tiden räcker till helt enkelt. 🙂

2017-11-11 08:31 Frida | Kommentarer (7)

7 Kommentarer till “Lördag 11 november 2017”

  Anita skriver:

  skulle också behöva tvätta bilen 😉

  Pauline skriver:

  hoppas du fick det bra i stallet!

  Jennifer skriver:

  SKönt med semester 🙂

  CASSANDRA skriver:

  härligt me semester 😀

  Pauline skriver:

  det verkar inte gå att kommentera dina gamla inlägg…

  Sarah skriver:

  Va skönt me semester 🙂 Stockholm me jobbet låter roligt 🙂

  ExklusivaMoi skriver:

  Samma här *S* Nu har iaf jag orkat behaga mig att ge mig in i lite bloggeri:et igen =P… tiden hinns inte med till allt! Snart är det nytt år och så är det fullt ös medvedslös nu de sista veckorna på detta året för min del också… näää det är bara att hålla i sig *S* HA en fortsatt TREVLIG VECKA

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser